Yoga voor kinderen

Elke week een uurtje vakantie, zou dat niet heerlijk zijn? Naar de jungle, vliegen in de lucht, naar een pirateneiland of zwemmen tussen de vissen. Dat kan met yoga. Op een speelse en niet prestatiegerichte manier verkennen kinderen via yoga hun fysieke en mentale grenzen. Plezier in bewegen staat voorop, evenals respect voor jezelf en anderen. Laat je kind ontdekken en genieten van wat het allemaal kan en wie het is! Yoga kan een belangrijke en ontspannende basis worden voor de drukke wereld waarin je kind zich elke dag begeeft.

De lessen

Uitgaand van een thema worden in verhaalvorm en door middel van spelletjes en rijmpjes, yogahoudingen gedaan. We gebruiken de adem, werken bewust met de zintuigen, gevoelens, concentratie, lichaamsoefeningen, klank en muziek. De lessen zijn thematisch en afgestemd op de belevingswereld van de kinderen. Er wordt uiteraard ook veel gelachen en gespeeld.

Voor wie?

Voor kinderen van 4 – 6 jaar en 7 – 9 jaar.

Aanmelden

Wil je weten of yoga iets voor je kind is? Meld je kind dan aan voor de cursus kinderyoga via het contactformulier op deze website of telefonisch via 06-24660567.