Special: Yin Yoga voor de Chakra’s

In Yin Yoga werk je met name met de energie die door de meridianen stroomt. Maar Yin Yoga heeft ook effect op de chakra’s. In deze yoga special ligt hierop de nadruk. Chakra’s zijn belangrijke energiecentra in het lichaam. Ze ontspringen aan de wervelkolom als draaiende energiewielen. We hebben 7 hoofdchakra’s die verbonden zijn met en invloed hebben op ons hele systeem, ons fysieke, mentale en emotionele lichaam. De Yin Yoga houdingen in deze les worden minimaal 3 minuten aangehouden en stimuleren op een zachte subtiele wijze deze energiecentra, zodat de energie begint te stromen en het chakra zichzelf kan balanceren indien nodig.
Het gaat in deze les voornamelijk om voelen en ervaren. De theoretische info over de chakra’s is beperkt. We eindigen de les met een korte Yoga Nidra en daarna een kopje thee.

Wanneer?

Vrijdag 29 november 2019, 19:30 – 21:00 uur

Voor wie?

Deze special is voor iedereen die bekend is met een vorm van yoga en zich zowel fysiek als mentaal energieker en meer in balans wil voelen.

Benodigdheden

Voor de yogales heb je alleen een badlaken nodig voor over de yogamat en draag je kleding waarin je gemakkelijk kan bewegen en warm blijft als je langdurig stil in een houding bent. Matten, kussens, dekens e.d. zijn aanwezig.

Aanmelden

Ben je ingeschreven bij Yoga Art dan kun je deze special kopen en boeken via het online reserveringssysteem. Heb je dit blok een abonnement dat betaal je de abonnementsprijs. Heb je geen abonnement dan betaal je de prijs voor een losse les. Zie tijden & tarieven op deze website.
Ben je niet ingeschreven bij Yoga Art, meld je dan aan voor deze special  via het contactformulier op deze website of telefonisch via 06-24660567.