Kennismaken met yoga

Weet je niet goed hoe je moet beginnen met yoga? Of ben je niet zeker of yoga bij jou past? Is de drempel naar de yogaschool nog te hoog? Dan is de special Kennismaken met yoga echt wat voor jou. Tijdens deze serie van 6 lessen leer je waar yoga om draait, maak je kennis met de basishoudingen van yoga, werk je aan ontspanning en flexibiliteit en ontwikkel je zelfvertrouwen. Aan het einde van de cursus beheers je een complete serie yogaoefeningen, waaronder de zonnegroet.

De lessen

Tijdens de serie lessen komen de staande, zittende en liggende basishoudingen van yoga aan bod en leer je de zonnegroet. Er is aandacht voor de filosofie achter yoga, voor adem en ontspanning en er is ruimte voor vragen. Elke les wordt afgesloten met een langere eindontspanning.

Voor wie?

Kennismaken met yoga is voor iedereen voor wie één kennismakingsles te kort is om te kunnen ervaren of yoga bij je past. Je hoeft niet lenig te zijn, je oefent binnen je eigen grenzen en mogelijkheden. De cursus is ook geschikt voor yogi’s die al wat langer met yoga bezig zijn, maar het gevoel hebben nog wat fundamentele vaardigheden te missen of hun asana’s willen aanscherpen.

Benodigdheden

Voor de yogales heb je alleen maar een badlaken nodig voor over de yogamat en draag je kleding waarin je gemakkelijk kan bewegen. Neem sokken en een warm vest of sweater mee voor tijdens de eindontspanning. Matten, kussens, dekens e.d. zijn aanwezig.

Aanmelden

Wil je weten of yoga iets voor je is? Wil je ervaren of het beoefenen van yoga ook een positief effect heeft op jouw lichaam, adem en bewustzijn? Meld je dan aan voor de cursus Kennismaken met yoga via het contactformulier op deze website of telefonisch via 06-24660567. De cursus start bij voldoende aanmeldingen.