Special: Yoga voor een goede nachtrust

Een goede nachtrust is heel belangrijk voor ons lichaam. Het lichaam krijgt dan de tijd om zich te herstellen en klaar te maken voor een volgende dag. Daarnaast zorgt een goede nachtrust voor een goed humeur en een stabieler geheugen. Genoeg redenen dus om lekker te slapen! Voor veel mensen is dit helaas makkelijker gezegd dan gedaan. Veel mensen zijn druk en liggen in bed nog te malen over wat er gebeurd is of juist wat er nog op de planning staat. Vaak geeft dit een onrustig slaapt of het duurt lang voordat je überhaupt in slaap valt.
Deze yoga special laat je houdingen en ademoefeningen ervaren die je helpen om je dag af te sluiten, je geest te kalmeren en lekkerder en beter te slapen zodat je de volgende ochtend fris en fit de nieuwe dag begint
We eindigen de les met een korte Yoga Nidra (yoga van de slaap) en een kopje thee.

Wanneer?

Vrijdag 27 september 2019, 19:30 – 21:00 uur

Voor wie?

Deze special is voor iedereen beginner of gevorderde, die zichzelf een goede nachtrust gunt.

Benodigdheden

Voor de yogales heb je alleen een badlaken nodig voor over de yogamat en draag je kleding waarin je gemakkelijk kan bewegen. Neem ook een sweater of vest mee en sokken zodat je warm blijft als je langdurig stil in een houding bent. Matten, kussens, dekens, blokken e.d. zijn aanwezig.

Aanmelden

Ben je ingeschreven bij Yoga Art dan kun je deze special kopen en boeken via het online reserveringssysteem. Heb je dit blok een abonnement dan betaal je de abonnementsprijs. Heb je geen abonnement dan betaal je de prijs voor een losse les. Zie tijden & tarieven op deze website.
Ben je niet ingeschreven bij Yoga Art, meld je dan aan voor deze special  via het contactformulier op deze website of telefonisch via 06-24660567.