Special: Herfst detox yoga

In de herfst neem het element wind (Vata) toe in ons lichaam. Dat maakt dat onze huid droger wordt, de gewrichten wat minder soepel en het brengt vaak ook wat onrust in ons denken en hele zijn. Deze yoga special is erop gericht warmte te brengen in het lichaam met behulp van yogaoefeningen en ademoefeningen en eindigt uiteindelijk met een korte Yoga Nidra om het lichaam te balanceren en het zenuwstelsel te relaxen. Een XL feel good yogales die je fit, energiek en in balans brengt.

Wanneer?

Vrijdag 1 november 2019, 19:30 – 21:00 uur

Voor wie?

Deze special is voor iedereen die wel eens aan yoga heeft gedaan en die zich fit en energiek wil blijven voelen als de bladeren vallen.

Benodigdheden

Voor de yogales heb je alleen een badlaken nodig voor over de yogamat en draag je kleding waarin je gemakkelijk kan bewegen. Neem ook een sweater of vest mee en sokken zodat je warm blijft als je langdurig stil in een houding bent. Matten, kussens, dekens, blokken e.d. zijn aanwezig.

Aanmelden

Ben je ingeschreven bij Yoga Art dan kun je deze special kopen en boeken via het online reserveringssysteem. Heb je dit blok een abonnement dan betaal je de abonnementsprijs. Heb je geen abonnement dan betaal je de prijs voor een losse les. Zie tijden & tarieven op deze website.
Ben je niet ingeschreven bij Yoga Art, meld je dan aan voor deze special  via het contactformulier op deze website of telefonisch via 06-24660567.