Persoonlijke yogacoaching

Op toegankelijke wijze maak je in een privéles kennis met yoga en leer je effectieve oefeningen, ademhalingstechnieken en meditaties ten behoeve van je algehele gezondheid en welbevinden.

De lessen

Aan de hand van een intakegesprek worden de lessen speciaal afgestemd op jouw niveau en jouw wensen. Heb je bepaalde klachten (bijvoorbeeld rugklachten), dan kunnen daar in een privéles specifieke oefeningen voor aangereikt worden. Naast bewegen wordt ook gekeken naar je levensstijl. In de lessen staat de balans tussen lichaam en geest centraal.

Voor wie?

Ben je geïnteresseerd in yoga, maar vind je een groepsles een te grote stap? Past het tijdstip van de groepsles je niet of volg je al groepslessen, maar ben je op zoek naar meer verdieping of persoonlijke aandacht? Dan is yogacoaching vast iets voor jou!

Benodigdheden

Voor de yogales heb je alleen maar een badlaken nodig voor over de yogamat en draag je kleding waarin je gemakkelijk kan bewegen. Neem sokken en een warm vest of sweater mee voor tijdens de eindontspanning. Matten, kussens, dekens e.d. zijn aanwezig.

Aanmelden

Aanmelden kan via het contactformulier op deze website of telefonisch via 06-24660567.