Flow Yoga

Flow Yoga is een energieke, dynamische vorm van yoga. Op het ritme van je adem worden de yogahoudingen (asana’s) aan elkaar geregen in een vloeiende beweging. Hierdoor ontstaat een flow. Deze flow werkt meditatief en vraagt concentratie en overgave om aanwezig te blijven in het moment. Het tempo ligt bij Flow Yoga hoger dan bij de andere yogavormen. Door Flow Yoga voel je je energieker, zelfbewuster en ga je meer evenwicht ervaren.

De lessen

De lessen bevatten kenmerken uit zowel de Hatha, Power als Vinyasa Yoga. Staande, zittende en liggende houdingen wisselen elkaar af in een dynamische flow. De houdingen worden uitgevoerd in willekeurige volgorde en in een wisselend tempo. Aan het eind van iedere les wordt een langere ontspanning of meditatie gehouden.

Voor wie?

Flow Yoga is voor iedereen, zowel beginner als gevorderde, die op een intensieve, dynamische manier flexibel en krachtig wil worden, zowel fysiek als mentaal.

Benodigdheden

In verband met de Corona restricties vragen we je of je zelf je yogamat meebrengt en eventuele props die je wilt gebruiken (kussen, deken, blok etc.). Heb je (nog) geen mat en/of props dan kun je deze lenen van Yoga Art. Leen je spullen, neem dan een badlaken mee voor over de yogamat en een handdoek of kussensloop voor om de props en een schoonmaakdoekje om de studiomat na afloop te reinigen (reinigingsspray is aanwezig). Het lenen van mat en/of props is voor eigen risico (dekens, oogkussens en riemen zijn voorlopig niet beschikbaar). Breng zelf een bidon of flesje drinken mee. Door de Corona regels is er na afloop helaas geen theemoment en kun je niet na blijven praten in de Yogastudio.

Aanmelden

Op dit moment staat er geen Flow Yoga op het programma.