Flow Yoga

Flow Yoga is een energieke, dynamische vorm van yoga. Op het ritme van je adem worden de yogahoudingen (asana’s) aan elkaar geregen in een vloeiende beweging. Hierdoor ontstaat een flow. Deze flow werkt meditatief en vraagt concentratie en overgave om aanwezig te blijven in het moment. Het tempo ligt bij Flow Yoga hoger dan bij de andere yogavormen. Door Flow Yoga voel je je energieker, zelfbewuster en ga je meer evenwicht ervaren.

De lessen

De lessen bevatten kenmerken uit zowel de Hatha, Power als Vinyasa Yoga. Staande, zittende en liggende houdingen wisselen elkaar af in een dynamische flow. De houdingen worden uitgevoerd in willekeurige volgorde en in een wisselend tempo. Aan het eind van iedere les wordt een langere ontspanning of meditatie gehouden.

Voor wie?

Flow Yoga is voor iedereen, zowel beginner als gevorderde, die op een intensieve, dynamische manier flexibel en krachtig wil worden, zowel fysiek als mentaal.

Benodigdheden

Voor de yogales heb je alleen maar een badlaken nodig voor over de yogamat en draag je kleding waarin je gemakkelijk kan bewegen. Neem sokken en een warm vest of sweater mee voor tijdens de eindontspanning. Matten, kussens, dekens e.d. zijn aanwezig.

Aanmelden

Wil je weten of Flow Yoga iets voor je is? Wil je ervaren of het beoefenen van Flow Yoga ook een positief effect heeft op jouw lichaam, adem en bewustzijn? Meld je dan aan voor de Flow Yoga lessen via het contactformulier op deze website of telefonisch via 06-24660567.