Cursusaanbod

In de rustige, sfeervolle Yoga Art studio bieden we iedere week meerdere lessen in diverse yogastijlen. Je bent van harte welkom voor een kennismakingsles, zodat je kunt kijken of yoga bij Yoga Art bij je past. Alle lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Je kunt op elk gewenst moment in een lesblok instromen. De groepen zijn klein, zodat we iedereen persoonlijke aandacht kunnen geven en er voldoende ruimte is voor dat wat je nodig hebt.

Hatha Yoga 


Hatha Yoga is de meest oorspronkelijke vorm van yoga, waarbij dynamische en statische oefeningen elkaar afwisselen gedragen door de adem. Het verbindt lichaam en geest en brengt innerlijke rust.

Lees meer

Yin Yoga


Yin Yoga is een mindfulle vorm van yoga die met langdurig aangehouden liggende en zittende houdingen het lichaam intens stimuleert en tegelijkertijd rustgevend en ontspannend werkt. 

Lees meer

Flow Yoga

Flow Yoga is een dynamische, energieke vorm van yoga waarbij de houdingen met elkaar verbonden worden in een aantal vloeiende bewegingen ondersteund door de adem.
Lees meer

Hatha-Yin Yoga

Hatha-Yin Yoga combineert beweging met rust en verstilling waardoor versoepeling, versterking en ontspanning van de spieren plaatsvindt en er meer ruimte in de diepere lagen als bindweefsel en gewrichten ontstaat. Lees meer

Yoga voor senioren

Een soepel lichaam, een jonge geest en de energie om nog steeds te genieten van het leven. Dat is wat we met yoga voor senioren beogen.Lees meer